TECHNISCH METEN

IGL technisch meten heeft specialisten in huis op het gebied van alle benodigde metingen voor de bouw, industrie en landmeetkunde. Niet alleen hebben we kennis van maatvoering en landmeetkunde maar ook van bouwkunde en civiele techniek. Met deze kennis in huis kunnen wij u niet alleen tijdens de uitvoering meetkundig goed van dienst zijn, maar kunnen wij ook in de voorbereidingen van uw werkzaamheden een adviserende rol uitvoeren. Zo verrichten wij projectmaatvoeringen, kadastrale onderzoeken, 3D laserscans, industriemetingen, bewakingsmetingen en deformatiemetingen.

Doelgericht

Door onze expertise doelgericht in te zetten zijn we in staat in te spelen op de specifieke vraag van de moderne en dynamische bouwwereld. Niet alleen verzorgen wij ter plaatse de maatvoering van projecten in de bouwfase, maar leveren we services (bouwkundige maatvoeringsadviezen) gedurende de gehele projecttijd.

Innovatie

Wij onderscheiden ons in de markt door innovatieve toepassingen van de meest geavanceerde meetapparatuur. Hiertoe wordt veel in eigen huis ontwikkeld, variërend van modificaties aan meetapparatuur tot geheel nieuwe onderdelen. Tevens werken we met in eigen huis ontwikkelde software en hedendaagse toepassingen van datacommunicatie.

Meer over IGL technisch meten
LEES MEER

technisch meten

Top